VIDEO Slaven u subotu s Karlovcem, predatavlja se i Glavica

13:35h
0
04

Slaven Belupo želi u subotu upisati i treću uzastopnu pobjedu. Koprivnički gost je Karlovac, kojeg je momčad Roya Ferenčine u proljetnom dijelu prvenstva svladala s uvjerljivih 4:0.

Na konferenciji za novinare uoči utakmice s Karlovcem predstavljen je i novi igrač Dejan Glavica, koji je pristigao iz Varaždina. Istaknuo je kako je sjajno prihvaćen, vjeruje da je odabrao pravu sredinu i da će se uskoro nametnuti treneru i postati standardni prvotimac.

Ferenčina je najavio određene promjene u momčadi, s obzirom na povratak stopera Marasa i zadnjeg veznog Milardovića.

– Nama je izuzetno važna utakmica s Karlovcem, želimo nastaviti niz i ostati u vrhu. Domaćini smo, imamo ulogu favorita i očekujemo pobjedu s kojom bismo mirno dočekali dvotjednu prvenstvenu stanku – rekao je Roy Ferenčina.

I dok čekamo da je Udruga Prve HNL dogovori s Digitelom i nekom od nacionalnih televizija kako bismo mogli vidjeti golove sa Slavenovih utakmica, koprivnički je klub na Youtubeu objavio najzanimljivije trenutke iz prošlotjedne utakmice s Interom.

SLAVEN BELUPO (4-2-3-1): Rodić – Purić, Kokalović, Maras, Pilipović – Brezovec, Milardović – Mujanović, Poljak, Benko – Bušić.

PRIČUVE: Pelin, Grgić, Mamić, Gregurina, Čanađija, Havojić, Glavica, Vojnović.