bogat program

VIDEO Sven Šestak na ePodravinaTV najavio novo Ljeto u Ludensu: Mi imamo više predložaka po kojima radimo, Crkva samo jedan

Prvi nastup imat će stand up komičar Goran Vugrinec. Njegov novi show donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota.

17:00h
0

Čelni čovjek Ludens teatra Sven Šestak gostovao je danas u našem studiju kako bi najavio novo izdanje Ljeta u Ludensu, ali i prokomentirao recentna zbivanja koja su obuzela dragu nam Hrvatsku.

Pritom mislimo najviše na koronavirus koji je obilježio posljednje mjesece naših života. Nezaobilazno je bilo i kazalište. ”Kada kazalištarce udaljite od kazališta na duže vrijeme to vam je k’o tempirana bomba”, rekao je Sven u jednoj od prvih rečenica koja slikovito opisuje kako je bilo bez kazališnih dasaka.

I sam Šestak pobunio se na svom Facebook profilu oko dvostrukih kriterija oko korone. Mise su se mogle održavati, dok su predstave bile zabranjene.

– Bilo koja tema koja spomene riječ ‘Crkva’ to je odma’ problematika. Zašto se ne može sve u životu kritički sagledati, pa tako i to? Al’ ovo baš se ne smije ništa reći, Napisao sam da je malo šašavo, po meni su to vrlo slična zanimanja. Mi imamo samo više predložaka po kojima radimo, oni imaju samo jednu knjigu, i isto tako drže nastup, možemo to tako nazvati. Isto tako, postoji publika kao i u kazalištu – kaže Šestak.

Ako igdje ljudi mirno sjede, ne pričaju, ne govore i gledaju ispred sebe onda je to kazalište, napominje Šestak.

Ljeto u Ludensu kreće prvog dana mjeseca srpnja. Svake srijede u srpnju u 21 sat u Atriju Doma mladih očekuje vas porcija smijeha uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Bit će četiri stand up nastupa i jedan cabaret na kraju.

– Ove godine to se pokazalo super zbog te cijele epidemiološke situacije s obzirom da ‘standuperi’ imaju solo nastupe koji su dobro posjećeni. I Goran i Saša i Vlatko i Aleks, svi su odlični. Ono što je bitno reći da ćemo osigurati i više od potrebnih epidemioloških uvjeta koji se moraju osigurati da bi svi mogli uživati. Napravit ćemo tri ulaza tako da se izbjegnu čepovi koji se stvaraju

Prvi nastup imat će stand up komičar Goran Vugrinec. Njegov novi show donosi priču o svakodnevici koja izgleda kao rutina svih nas, no kad malo bolje pogledamo, zapravo je prepuna duhovitih i smiješnih anegdota.

U više od 100 minuta, detalji će vas smjestiti u situacije u kojima ćete se sigurno prepoznati – od odlaska u kazalište preko problema s dragom nam tehnologijom do nezaobilaznog (ne)razumijevanja s obitelji. Materijal koji je čekao svoju priliku da zasja obuhvaća dobar dio Goranove karijere i objedinjuje unaprijeđene i nove fore. U jedno možete biti sigurni, Detalji će vas nasmijati kao i svi Goranovi nastupi do sada.

Raspored nastupa

1. srpanj 2020. Stand up by Goran Vugrinec
8. srpanj 2020. Stand up by Saša Turković
15. srpanj 2020. Stand up by Vlatko Štampar
22. srpanj 2020. Stand up by Aleks Curać Šarić
29. srpanj 2020. Teatar Exit i Kazalište Ulysses: Cabaret – Koncert za žlice i gitaru

Prodaja ulaznica:

Ured Ludens teatra: DMKC (soba 11) 10 do 14 sati, utorkom do 17 sati, Šareni dućan, Hotel Podravina, Le Petit Café, www.ulaznice.hr

Prodaja paketa od 5 ulaznica:
Jedna ulaznica za svaki nastup Ljeta u Ludensu (5 po cijeni 4), prodaja isključivo u uredu Ludens teatra, u ponudi do 1. srpnja 2020.

[ePodravina TV] S nama je Sven Šestak koji zna što ćete raditi ovog ljeta

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 26. Juni 2020

čitam...