glazba

VIDEO Tragovi imaju novi hit singl Ružmarin i spot s preokretom koji rastapa srca

Do kakvog će preokreta doći u video spotu, pogledajte sami!

14:30h
0

Sve popularnija grupa Tragovi ima novi singl! Prije dva dana na Youtubeu su objavili još jedan singl, a pjesma se zove Ružmarin. Mihael Bogčev ponovno sjajno donosi pjesmu u kojoj pjeva o ružmarinu, simbolu ljubavi prema djevojci koja mu nije uzvratila osjećaje.

– Radnja video spota i tema pjesme su naizgled sretan par koji pronalazimo u svakodnevnom životu i muškarac koji pati za voljenom osobom. Većina nas je u životu srela osobu za koju može reći da je njena ”srodna duša”, ali s tom osobom nikad nije ostvarila uspješnu vezu. Dok s druge strane sretnemo osobu koja nam postane ”ljubav života” i s kojom želimo provesti cijeli život – stoji u opisu videa.

– Ovo je pjesma za koju smo izričito tražili da spot ima jaku i upečatljivu priču pa je zbog toga odabir pao na redatelja Marka Zeljkovića kojem su u spotu glumili profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić i koji su odradili odličan posao i iznijeli emociju koju pjesma ima – zadovoljno su komentirali članovi grupe Tragovi.

Do kakvog će preokreta doći u video spotu, pogledajte sami!

Glazbu je ponovno radio Denis Dumančić, tekst je napisao Fayo, a aranžman i produkciju napravili su Marko Milatović i Vladan Popović. U spotu se pojavljuju glumci Vedran Dakić i Lino Brozić,a protagonistica spota je Katarina Šestić.

Dodajmo kako su nedavno nominirani za prvu regionalnu glazbenu nagradu MAC u kategoriji Pop Numera Bend te su od ukupno 60 nominiranih prošli u drugi krug i sada su izabrani među 15 najboljih gdje se bore za ovu prestižnu nagradu.