jutros

VIDEO Unatoč zabrani otvorena jedna teretana, odmah je stigla interventna policija

10:05h
0

Vlasnik Quantum premium gym Andrija Klarić na zagrebačkoj Trešnjevci ne strahuje od rigoroznih kazni koje su predviđene za kršenje epidemioloških mjera. Otvorio je svoju teretanu i zakazao treninge.


Kako doznaje RTL, do sad su bila dva treninga. Ukupno je došlo osam ljudi koji su vježbali. Policija je stigla prije 8 sati ujutro. Legitimirali su njega ali i one koji su došli ispred podržati Klarića.

Oko 9 sati ujutro, stigla je i interventna policija. Nedugo nakon toga, vlasnika koji je otvorio teretanu policija privela na razgovor.

Klarić je otvorio svoju teretanu u šest sati ujutro. Na Facebooku je podijelio da je ispred njegove teretane policija bila već sinoć u 22 sata.

Već je ranije na društvenoj mrežio podijelio svoj stav oko Vladinih mjera.

”Vrijeme je za građanski neposluh. Osnovnoškolci mogu u školu, a srednjoškolci i studenti što? Oni su vreće virusa koje će zaraziti svoje bake i djedove. Kafići i restorani na razmaku od dva metra ne, ali aparti za kavu na benzinskim stanicama gdje se skupi 20 ljudi, naravno da”, prokomentirao je Klarić.

”Vježbanje u zatvorenom kao jačanje snažnog imuniteta ne, a vježbanje na hladnoći po minus temperaturi, kao idealno za dobivanje upale pluća, naravno može. Ciljali
su na 300 zaraženih na 100 tisuća stanovnika i to smo postigli. I što dalje, kako da im vjerujemo? ”, zapitao se Klarić.

čitam...