krštenje protiv hajduka

VIDEO Zeleni se u Miškininoj, novi teren uskoro savršen za igru, Kerovec: Travnjak se pazi i mazi

Premijera je bila zakazana za ovaj vikend kada se trebalo igrati četvrto kolo Prve HNL protiv Intera, međutim teren neće biti spreman do kraja, odnosno u klubu ne žele riskirati.

16:30h
0

Službene stranice koprivničkog nogometnog prvoligaša pišu kako je danas obavljena prva košnja novog travnjaka. Prekrasno se zazelenio novi, hibridni travnjak na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš. Trava posađena prije nešto više od tjedan dana redovito se zalijeva, a danas je po prvi puta košena.

– Travnjak zaista, kako se kaže, mazimo i pazimo. Danas je po prvi puta košen, a košnja je trajala gotovo četiri sata s obzirom na to da se mora obaviti samohodnom, rotacionom, vretenastom kosilicom. Trava raste prema zacrtanom planu, navodnjavanje se vrši praktički 0-24 i sve će biti spremno za utakmicu protiv Hajduka. Oko terena je postavljena umjetna trava, postavili smo nove ‘pomoćne kućice’, farbamo stepenice i ogradu na stadionu te činimo sve kako bi svi Koprivničanci i Podravci s ponosom dolazili na utakmice svog Slaven Belupa i uživali – rekao je tehnički direktor kluba Robert Kerovec.

Premijera je bila zakazana za ovaj vikend kada se trebalo igrati četvrto kolo Prve HNL protiv Intera, međutim teren neće biti spreman do kraja, odnosno u klubu ne žele riskirati. Sve se nastoji učiniti po propozicijama izvođača travnjaka, stoga je pametna odluka da se pričeka da travnjak bude spreman za upotrebu nego da se možda uništi prije reda.

Prava premijera bit će u 6. kolu kada u Koprivnicu stiže splitski Hajduk.