I amerikanci se zainteresirali

Vidite li duha na sprovodu Jasmine Dominić? Ekipa je otišla na groblje i riješila jezivi misterij

Podsjetimo, tijelo Jasmine Dominić pronađeno u škrinji u Palovcu nakon 19 godina, a za ubojstvo sumnjiče njezinu sestru Smiljanu Srnec.

14:27h
0
bdfbaebc
Foto: Stjepan Hranilović/eMedjimurje.hr

Vjerujete li u duhove? Ako ste od tih, vjerojatno ste čuli za internetsku stranicu Slapped Ham, koja se bavi jezivim, neobjašnjivim, paranormalnim pojavama.

Na njoj je nedavno osvanula fotografija sa sprovoda Jasmine Dominić, koju je snimio za portal eMedjimurje Stjepan Hranilović. Podsjetimo, tijelo Jasmine Dominić pronađeno u škrinji u Palovcu nakon 19 godina, a za ubojstvo sumnjiče njezinu sestru Smiljanu Srnec.

Na spomenutoj američkoj stranici koja prati sve jezivo, bizarno i paranormalno, 24sata su naišla na članak iz travnja ove godine u kojem se navodi lista duhova uhvaćenih na kamerama.

– Fotografija je nastala na sprovodu Jasmine Dominić iz Hrvatske koja je nestala prije 18 godina. Ako dobro pogledate u gornji desni kut fotografije, možete vidjeti obrise duha, mutne osobe iza svih ljudi koji žaluju. Figura izgleda transparentno, kao da je stvorena od magle ili dima – napisali su uz povećanu fotografiju.

Ekipa 24sata otišla je na groblje u Palovcu gdje je snimljena fotografija. Vrlo brzo su otkrili ‘duha’. Radi se o silosu koji je u blizini groblja i čiji je obris na fotografiji Amerikancima odao dojam da se radi o nečem paranormalnom.

Foto: 24sata.hr