Vignjević prvi u Dubrovniku

18:47h
0
Milan Vignjević

Dubrovnik-Mokošica – u nedjelju 25.10. održana je poslijednja ovosezonska utrka za Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu gdje je u standardnoj Klasi 1, vozeći svoju Zastavu Yugo, briljirao mladi perspektivni koprivnički vozač Milan Vignjević vozeći za AK Sesvete.

Sunce koje se pokazalo nakon kiše primamilo je mnoge posjetitelje i ljubitelje adrenalina na brzu, brdsku stazu u Dubrovniku koji su tako “dali krila” vozačima kako bi na posljednjoj utrci osvojili još poneki bod za generalni poredak.

Koprivnički autoslalomaš Milan Vignjević vozio je svoju utrku sezone. Brzo, bez ijedne pogreške na stazi punoj postavljenih “zamki”. Vignjević je osvojio 1. mjesto u Klasi 1 i tako sezonu završio na najvišem postolju. Ovim uspjehom Vignjević je potvrdio svoje mjesto u generalnom poredku i popeo se na 3. mjesto Klase 1 u Prvenstvu Hrvatske za sezonu 2009.

Milan Vignjević– Iz utrke u utrku bio sam sve bolji. Znao sam da mi je auto dobro pripremljen i vjerovao sam u sebe, a staza u Dubrovniku ostat će mi u najljepšem sjećanju. Ovo mi je prvo najviše postolje u dvije sezone koliko vozim i zaista sam sretan. Biti treći u Hrvatskoj iznimna je čast, jer sam uz bok vozačima kojima sam se donedavno divio, a sada sam jedan od njih. Moje vrijeme dolazi, a ni podrška mi ne nedostaje. Želio bih zahvaliti svim svojim mnogobrojnim sponzorima, gospodinu Mirku Golubiću iz Kalinovca, gospodinu Mariju Ištvanu, mehaničaru gospodinu Draženu Međimorcu iz Koprivnice, svom klubu Sesvete i naravno roditeljima, koji su vjerovali u mene i pomogli mi u ostvarenju sna. – izjavio je uspješan koprivnički vozač.

 

čitam...