Vignjević i Latinčić natjecat će se u reliju i autoslalomu

16:03h
0
120315-vignjevic

Koprivnički automobilist i uspješni autoslalomaš Milan Vignjević (AK Stubaki) i njegov klupski kolega, suvozač Mislav Latinčić, pripremaju se za nadolazeću sezonu koja počinje krajem ožujka.

Tijekom zime počele su intenzivne pripreme. Vignjević prelazi s autoslaloma na „kraljicu automobilizima” Rally u Kupu S za Prvenstvo Hrvatske i Regiju.

Automobil je pripremljen prema standardu i pravilniku za rally. Posložen je motor i getriba, vozilo je pojačano ugradnjom rollbara, te ostale homologirane opreme po standardima FIA-e.

U autoslalomu Vignjević će nastupiti s automobilom Fiat Punto klasa 1 standard kao dupli vozač svom suvozaču Mislavu Latinčiću, koji je također prošle sezone ušao među 10 najboljih u klasi. Punto je složen za klasu 1100 po pravilniku za autoslalom.

Sezona počinje prvim rallyom u Kumrovcu 31. ožujka 2012., a prva utrka autoslaloma bit će na stazi Preluk u Rijeci 21. i 22. travnja.

– Od ove sezone očekujemo da završimo sve utrke i etape rallya, jer debitiramo u toj klasi, a u autoslalomu očekujemo prva tri mjesta klase. Želimo zahvaliti svim sponzorima, prijateljima, te roditeljima na pružanju velike potpore i pomoći tijekom priprema – rekli su Milan Vignjević i Mislav Latinčić.

čitam...