Vijesti iz Podravke: Za Zvezdu svi plaćaju ulaznice

20:36h
0

101023-moskva-mZa utakmicu Podravka Vegeta – Zvezda u nedjelju u 17,15 sati nema više besplatnog ulaza, jer će se sav prihod namijeniti u humanitarne svrhe, za djecu iz obitelji Franjo. Ulaznice se mogu kupiti na uobičajenim mjestima (hotel, klub) i na ulazu u dvoranu.

Ulaznice po cijeni od 10 kuna kupit će sve igračice, stručno vodstvo, Upravni odbor, novinari, pa se očekuje da će i građani pokazati senzibilitet i doći u velikom broju na zadnju utakmicu D grupe Lige prvakinja i pomoći svom klubu da osvoji dva boda i tako se časno oprosti od Lige prvakinja.

Nastavlja se Mediteransko prvenstvo

U daljnjem odigravanju susreta na 6. Mediteranskom prvenstvu kadetkinja U-16, iz svake skupine tri prve momčadi sastavljaju novu skupinu, u koju prenose bodove u međusobnim susretima. Reprezentacije koje su zauzele četvrto i peto mjesto u grupi odigravaju međusobne susrete, prenose međusobno osvojene bodove i tako se određuje konačni redosljed, dok prva skupina još potvrđuje utakmicama za treće i prvo mjesto. Komplicirano? Pomalo, jer igranje po trećinama od 15 minuta, dodatno izračunavanje osvojenih bodova prema postignutim golovima, izlazi iz okvira uobičajenih za rukometnu utakmicu i rukometne turnire. Tako i prednatjecanje nije gotovo, kad smo mislili da je gotovo, nego se, prema ”mediteranskim pravilima” još moraju sastati Hrvatska i Crna Gora. U petak Hrvatska igra sa Slovenijom i Španjolskom, a u subotu se igraju utakmice za 3. i 4. mjesto te finale.

Dvije Podravkine ekipe u završnici Kupa županije

Podravka Lino i Podravka 3 sastat će se u finalu Kupa Koprivničko-križevačke županije. U susretima poluzavršnice Podravka Lino pobijedila je križevački Mlinar 36:31, dok je Podravka 3 bila bolja od Nature Agro 28:27.

Prodavat će se navijački šalovi

Na Koprivnica.netu 20. listopada u komentarima nakon utakmice Podravka Vegeta – Koka pojavilo se i ovo pitanje: Kada će naš rukometni klub nagraditi vjerne posjetitelje i ovakvih trening utakmica? Zar šalovi kluba više ne postoje? Ako su vam preskupi za podijeliti, pa dajte nam mogućnost da ih kupimo.

Odogovor stiže uoči utakmice Lige prvakinja s ruskom Zvezdom. U prodaju po 50 kuna bit će novoizrađeni navijački šalovi. U današnjoj financijskoj situaciji neće biti besplatnih šalova. Navijači imaju prigodu pokazati svoju privrženost klubu i kad se nešto plaća. A dodatno stimuliranje navijača za spomenutu i slične utakmice, osim besplatnog ulaza, bilo bi bez smisla: nema popusta na popust!

čitam...