ŠKOLSKO-SPORTSKA DVORANA

Virje će ugostiti završnicu košarkaškog Prvenstva Hrvatske na kojemu domaće igračice love naslov

Pozivamo roditelje, braću i sestre, bake i djedove da nam se pridruže u nadolazećem vikendu i zdušno podrže djevojčice u ostvarenju još jednog nevjerojatnog sportskog uspjeha za naše Virje, poručuju iz kluba.

10:14h
0
Foto: ŽKK Podravac Virje

Podravac Virje, U-13 košarkašice, dominantnim predstavama osvojile su skupinu A na poluzavršnom turniru odigranom u Dubrovniku početkom veljače, čime su se plasirale na završnicu Prvenstva Hrvatske koje će se u subotu i nedjelju, 29. veljače i 1. ožujka, igrati Školsko-sportskoj dvorani u Virju. Uz Virovke, nastupit će ŽKK Ragusa Dubrovnik, ŽKK Šibenik i ŽKK Trešnjevka 2009 Zagreb.

Prvi polufinalni dvoboj igrat će se u subotu, u 16 sati, između Trešnjevke i Raguse, dok će u 18 sati na parket izaći Podravac i Šibenik. Poraženi će se za treće mjesto boriti u nedjelju u 12 satu, a finale i odluka o prvaku Hrvatske uslijedit će u 14 sati.

Inače, Virovke su prošle godine poražene u polufinalu od Trešnjevke.

– Pozivamo roditelje, braću i sestre, bake i djedove da nam se pridruže u nadolazećem vikendu i zdušno podrže djevojčice u ostvarenju još jednog nevjerojatnog sportskog uspjeha za naše Virje koje će i dalje nositi epitet najkošarkaškijeg sela u Hrvatskoj ususret 20. godišnjici organiziranog loptanja pod obručem – poručuju iz kluba.

Foto: ŽKK Podravac Virje
Foto: ŽKK Podravac Virje
Foto: ŽKK Podravac Virje
Foto: ŽKK Podravac Virje
Foto: ŽKK Podravac Virje

čitam...