-2.7 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekti

Virje ima novu stazu na groblju, a u sportskoj dvorani je promijenjena kompletna rasvjeta
V

Projekt staze je financira Europska unija preko Europskog poljoprivredog fonda za ruralni razvoj u 100 % iznosu.

Ne propustite

Temeljem prijave Općine Virje na natječaj LAG Podravina, u okviru inicijative LEADER iz programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020. za provedbu operacije Ulaganje u pokretanje i širenje temeljnih usluga za ruralno stanovništvo“ Podmjera 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, Općini Virje odobreno je financiranje projekta – rekonstrukcija pješačke staze na groblju u Virju.

- Oglas -

Radove je izvodila tvrtka Komfort d.o.o. iz Zagreba s ugovorenim iznosom 133.839,38 kuna s PDV-om, a uslugu stručnog i obračunskog nadzora obavljao je Ured ovlaštenog arhitekta Zdravko Ljubić za iznos 3.250 kuna.

Projekt je završen te je rekonstruirana pješačka staza u duljini od oko 120 metara postavljanjem rubnjaka i asfaltiranjem. Ovime je započeta kompletna rekonstrukcija staze na groblju. Projekt je financira Europska unija preko Europskog poljoprivredog fonda za ruralni razvoj u 100 % iznosu.

Općina Virje završila je i projekt rekonstrukcije rasvjete u sportskoj dvorani u Virju.

- Oglas -

Za odabir izvođača radova proveden je postupak jednostavne nabave te je zaključen ugovor s tvrtkom Horfam d.o.o. Velika Mlaka s ugovorenim iznosom 261.250 s PDV-om te za obavljanje stručnog nadzora tvrtka Bitel d.o.o. Kotoriba s iznosom 3.750 kuna s PDV-om. Projekt je obuhvatio zamjenu kompletnih elektroinstalacija u dvorani, zamjenu 42 rasvjetna tijela i novu panik rasvjetu, sve sukladno propisanim standardima te s ciljem boljeg i modernijeg osvjetljenja u dvorani prilikom sportskih i drugih događanja.

Općina je ovaj projekt prijavila početkom 2022. na natječaj Ministarstva turizma i sporta te od ukupnog iznosa investicije, Ministarstvo sufinancira projekt sa 183.130,20 kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

KOMUNALNO PITOMAČA

Zapošljavaju skelara na jednom od najljepših mjesta u Podravini, ako zamišljate posao uz pogled na Dravu i pjev ptičica, onda je ovo za vas,...

Ako svoju svakodnevicu možete zamisliti okruženu zelenilom, pjevom ptičica i šumom rijeke Drave, onda su idući redci namijenjeni upravo...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti