Treća HNL Sjever

Virovce na teškom ispitu kod Poleta, u Đurđevac dolazi zadnji Papuk, Križevci čekaju Vučetinu Viroviticu

Tehničar je pokazao da se vratio na pobjednički put, razbili su Polet u prošlom kolu, u tjednu su odradili pucački trening na kup utakmici s Panonijom (0-9).

13:12h
0
Foto: Jurica Karan

Jedina neporažena momčad u Trećoj HNL Sjever nakon pet kola ostala je ona ždralovska, Mladost. Samim time nalaze se u vrhu tablice, na prvom mjestu s 13 bodova. Prate ih Varteks, Bjelovar i Tehničar sa po 10 bodova.

Dno tablice s nula osvojenih bodova ‘drži’ Papuk iz Orahovice. Upravo će oni ove subote gostovati u Đurđevcu na prelijepom ŠRC-u kod Graničara. Picoki su u jučer u kupu na penale prošli županijskog drugoligaša Dravu, a sada im slijedi susret s još većim ulogom – prvenstvenim bodovima.

Nakon tri kola Podravac je bio prvi na ljestvici, no u posljednja dva kola upisali su poraze te se sada nalaze na osmom mjestu. U kupu su lagano pobijedili Kaiinovac 0-6. U subotu ih čeka puno teži okršaj, gostovanje u Svetom Martinu na Muri gdje je domaćin Polet kojeg predvode Mezga i Brezovec.

Tehničar je pokazao da se vratio na pobjednički put, razbili su Polet u prošlom kolu, u tjednu su odradili pucački trening na kup utakmici s Panonijom (0-9), a sada će odigrati derbi gornjeg dijela tablice protiv Varteksa.

Križevački Radnik dočekat će Viroviticu koja je početkom tjedna napravila promjenu na trenerskoj poziciji. Umjesto Spudića sada je tu Vučeta. Koliko će šok terapija dobra donijeti klubu s Vegeške, a koliko odmoći Križevčanima, vidjet ćemo u subotu.

U ostalim susretima sastaju se Podravina i Bjelovar te ždralovska Mladost i Rudar iz Murskog Središča.

Treća HNL Sjever, 6. kolo, 28. rujan, 15.30 sati

Podravina – Bjelovar
Polet SMnM – Podravac V
Varteks – Tehničar
Radnik-Križevci – Virovitica
Graničar Đ – Papuk
Mladost Ž – Rudar MS