-0.4 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vincekovo 2022.

Virovci na blagdan Sveta tri kralja ocjenjuju mlada vina
V

Cijena jednog uzorka je za članove Udruge 70 kuna, a za ostale 100 kuna za prvi uzorak, a za svaki slijedeći uzorak cijena je 50 kuna

Ne propustite

Godina još nije ni počela, ali planovi za 2022. već postoje. Barem u Virju, gdje će se šestog siječnja, na sam blagdan Sveta tri kralja, ocjenjivati mlada vina “Vincekovo 2022.”.

Organizator je tamošnja Udruga vinogradara, voćara i pčelara iz koje obavještavaju sve vinogradare da će se uzorci vina i voćnih vina primati u četvrtak, 6. siječnja, u Društvenom domu u Virju, i to u vremenu od 9 do 19 sati.

– Cijena jednog uzorka je za članove Udruge 70 kuna, a za ostale 100 kuna za prvi uzorak, a za svaki slijedeći uzorak cijena je 50 kuna. Također, za uzorke vina potrebno je donijeti dvije boce – poručuju iz organizacijskog odbora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZADNJA UTAKMICA

Uzavrelo je na Apašu usprkos niskim temperaturama, evo tko je sve došao na tekmu Slaven Belupa i Dinama

Na koprivničkom Apašu Slavenaši upravo igraju protiv Dinama. Danas je na rasporedu posljednja utakmica 17. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Podravske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti