ovo nije moguće

Virovitički Mad Max zaredao 11 prekršaja i bježao policiji, sada je u zatvoru i razmišlja kako platiti paprenu kaznu

Naknadno je zaustavio vozilo u Plavšincu te pokušao pobjeći, ni manje ni više, nego pješice, u čemu su ga, naravno, spriječili policijski službenici.

13:30h
0
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

U Novigradu Podravskom, jučer je 25-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Kia virovitičke registarske oznake i nema onoga što nije skrivio, odnosno prekršio.

Kada ga je policija krenula zaustavljati, dao se u bijeg. Nije se zaustavio na zvučne i svjetlosne signale policijskih službenika, a onda je je pokušao bježati i na druge načine.

Naknadno je zaustavio vozilo u Plavšincu te pokušao pobjeći, ni manje ni više, nego pješice, u čemu su ga, naravno, spriječili policijski službenici.

Tijekom sudjelovanja u prometu, vozač je počinio, pazite sad – 11 prekršaja!

Dakle – upravljao je vozilom kojem je isteklo važenje prometne dozvole više od 15 dana, neosiguranim vozilom, u propisanom roku nije vozilo registrirao na svoje ime, upravljao je vozilom prije položenog vozačkog ispita, pod utjecajem alkohola od 0,60 promila te kod sebe nije posjedovao osobnu iskaznicu.

Također, u naseljenom mjestu kretao se nepropisnom brzinom, odnosno upravljao je vozilom brzinom od 90 kilometara na sat na djelu ceste gdje je brzina prometnim znakom ograničena na 40 kilometara na sat, nepropisno pretjecao druga vozila, nepropisno se kretao kolnikom i nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Papreno kažnjen 

Vozač je danas doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je u žurnom prekršajnom postupku kažnjen novčanom kaznom od 21.600 kuna, kaznom zatvora od 15 dana i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 12 mjeseci te je predan u zatvor u Bjelovar.

čitam...