vagao između nekoliko klubova

Virovski Podravac dobio sjajno pojačanje na lijevom boku, potpisao Luka Mikor

Nakon Šarlije, Azenića, Kovačića, Tube, Hontića i Strajnića, Mikor je novo ime u virovskoj svlačionici.

14:50h
0
ŽNL - Koprivnički Ivanec - Borac Imbriovec
Ilustracija // Foto: Mateo Alečković

Najbolji transferi u županijskim ligama odrađeni su prije kolovoza jer tada igrači ne trebaju dozvolu kluba za mijenjanje istog, već jednostavno zatraže papire. Poslije 1. kolovoza klub ne mora dati igraču ispisnicu, no za one koji ne znaju, najbolje je zatražiti ispisnicu u srpnju pa držati papire kod sebe sve dok god ne donesu odluku gdje će nastaviti ganjati loptu.

Jedan od takvih jest Luka Mikor, jedan od boljih lijevih bočnih u županiji. Prošlu sezonu proveo je u Borcu iz Imbriovca, sezonu prije toga bio je u dresu Tomislava iz Drnja, a sada će obući crveni dres virovskog Podravca.

– Vagao sam između nekoliko opcija, a na kraju sam se odlučio za Virje. Dobro su ekipirani i sviđa mi se što mi mogu pružiti. Prva opcija mi je bio Slaven B, no nismo se uspjeli dogovoriti – rekao je Mikor za ePodravinu.

Nakon Šarlije, Azenića, Kovačića, Tube, Hontića i Strajnića, Mikor je novo ime u virovskoj svlačionici. Podravac je za vikend u prijateljskoj utakmici pobijedio Slatinu s 3-0, a u srijedu ih čeka još jedna pripremna utakmica, ovog puta protiv Vrbovca.

čitam...