TREĆA HNL SJEVER

Virovski Podravac možda dovodi Arapa, potpisali Šepec i dva mlada Slavenaša, evo što očekuju od sezone

Planiraju, otkrio je Ivančin, dovesti još igrača, što će ovisiti o vlastitom mlađem kadru.

18:00h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Dinamo
David Arap u dresu Slaven Belupa // Foto: Ivan Brkić

Virovski je Podravac u subotu krenuo s pripremama za novu sezonu Treće HNL Sjever. Podsjetimo, nažalost otkazanu, prošlogodišnju, okončali su na devetome mjestu. Tajnik kluba Mišel Ivančin potvrdio nam je kako su igrači zdravi te se pripreme zasad odvijaju baš kako bi i trebale.

Pisali smo o tome kako su Ferdinandovac pojačali Rade Križanović i Alen Grivić, bivši igrači Podravca. Uz njih, redove hrvatskog trećeligaša napustili su i Hrvoje Hrženjak koji će karijeru nastaviti u Tomislavu iz Drnja, zatim vratar Antonio Vlašiček čije će parade publika pratiti u dresu đurđevačkog Graničara te Josip Vindić, defenzivac koji se vratio u molvarsku Mladost. Stigli su, pak, Dorian Jakupak i Jasmin Ramaj iz Slaven Belupa te Karlo Šepec iz imbriovečkog Borca

Planiraju, otkrio je Ivančin, dovesti još igrača, što će ovisiti o vlastitom mlađem kadru.

– Sredina tablice, bude li sve po planu i ako se bude igralo – odgovorio je Ivančin na pitanje o planovima i željama za iduću sezonu.

Kako smo neslužbeno doznali, dres Podravca mogao bi nositi i nekadašnji prvoligaš, bivši Farmaceut, veznjak David Arap. Arap inače živi tek nekoliko metara od virovskog sportskog parka pa bi se mogli reći da će igrati u svom dvorištu.

čitam...