ODGOVORNO PONAŠANJE

Više nismo korona-free županija! Zabilježen novi slučaj, a poznato je i otkuda osoba dolazi

Pozivaju građane da se i dalje "odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju, nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice kako bi se povoljno epidemiološko stanje nastavilo i dalje te se time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana."

12:41h
0
Ilustracija
Ilustracija

Nakon što 15 dana nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom u Koprivničko-križevačkoj županiji, Stožer civilne zaštite objavio je kako je zabilježeno jedno oboljenje.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon 15 dana bez koronavirusa na području županije zabilježen jedan novi slučaj bolesti COVID-19.

Riječ je o pacijentu, kontaktu ranije pozitivne osobe na koronavirus s križevačkog područja, koji je nakon epidemiološke obrade upućen na kućno liječenje. Od početka epidemije na području Koprivničko-križevačke županije ukupno je zabilježeno 108 slučaja bolesti COVID-19 – stoji u priopćenju.

Pozivaju građane da se i dalje “odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu,
održavaju higijenski standard i dezinfekciju, nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice kako bi se povoljno epidemiološko stanje nastavilo i dalje te se time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.”

čitam...