12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NEMA ČEGA NEMA

Više od mjesec dana Golčani će bogatim programom obilježavati općinski rođendan, doznajte detalje i pridružite im se u slavlju
V

Najsvečaniji dan za općinsko vodstvo bit će ponedjeljak, 12. lipnja, kada će biti svečano otvoreno školsko igralište u Goli, održana svečana sjednica Općinskog vijeća, a navečer odigrana predstava „Kazalište – što, kako i zašto uopće“

Ne propustite

Općina Gola ove je godine pripremila bogat program proslave općinskog rođendana.

Slavlje je već počelo proteklog vikenda u Art centru Ješkovo, gdje je održana mala škola keramike te snimanje TV serijala „Najbolje iz Hrvatske“.

Iduće subote, 3. lipnja, na rasporedu su Starinske igre iza stare škole u ulici Augusta Šenoe te druženje uz domaće specijalitete.

Petak, 9. lipnja, rezerviran je za Večer folklora u dvorani Osnovne škola Gola na kojoj će nastupiti folklorna skupina DV „Zvončić“ Gola, folklorna skupina OŠ Gola, Udruga „Prekodrvaski zvon“, KUD Ždala, HPD „Ferdo Rusan“ Virje i Dif Koprivnički Ivanec.

Najsvečaniji dan za općinsko vodstvo bit će ponedjeljak, 12. lipnja, kada će biti svečano otvoreno školsko igralište u Goli, održana svečana sjednica Općinskog vijeća, a navečer odigrana predstava „Kazalište – što, kako i zašto uopće“.

U subotu, 17. lipnja, red je za sportske susrete branitelja, a dan kasnije, predviđeno je natjecanje u gađanju letećih meta i lovačko druženje u organizaciji Lovačko streljačke udruge „Prekodravlje“ u lovačkom domu u Otočki.

U srijedu, 21. lipnja, Dan je Osnovne škole Gola te će tim povodom biti organizirana svečana priredba učenika Osnovne škole Gola u školskoj sportskoj dvorani. Nedjelja, 25. lipnja, rezervirana je za Gotalovečki zestanek te proslavu 50 godina Nogometnog kluba Prekodravac na nogometnom igralištu u Ždali.

Posljednje događanje u sklopu ovogodišnje proslave Dana općine je planirano za prvi dan srpnja, kad će od 10 ujutro početi proslava 130 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ždala u društvenom domu u Ždali.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobro je znati

Komunalne usluge Đurđevac počinju s akcijom prikupljanja slame, evo detalja

Komunalne usluge Đurđevac počinju s akcijom prikupljanja slame, a koju građani mogu predati bez naknade na lokaciji reciklažnog dvorišta...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti