Visoka pobjeda Podravke Vegete u Trogiru

20:53h
0
trogir

081025-trogir-mPodravka Vegeta pobijedila je u 8. kolu 1. HRL za žene u Trogiru: ŽRK Trogir – Podravka Vegeta 25:40, poluvrijeme 11:18. Trogir je u dijelovima utakmice pružio dobar otpor, a igrao je angažirano cijelu utakmicu vođen ”vatreno” od svog trenera prof. Vatromira Srhoja.
U ekipi Trogira igrale su i dvije bivše podravkašice, Nikolina Jurić i Ivanka Hrgović. Nismo ih zaboravili. Hrgović je igrala s ozlijeđenom rukom, borbena, ali glavna igračica Trogira ipak je bila druga Ivanka, Petković, koja je dala čak 14 golova. No, ostale je nisu slijedile. Plus pripada i golmanici Borozan, ali samo za prvo poluvrijeme.

No, odlično je vodio Podravku Vegetu i Zdravko Zovko. Vjerojatno je izgubio koju kilu znoja. Vrlo temperamentno. Igračice su ga slijedile. Jako dobro su odigrale na vanjskim pozicijama Penezić i Franić, potom i Tatari, a krila su zabila koliko je trebalo. Jelčić je obranila nešto više od Ungureanu, koja nije imala svoj dan, ali je u pet obrana utkala sve svoje raskošno znanje. Nije doputovala Pasičnik zbog viroze, a s tribine je utakmicu promatrala treća golmanica Marta Žderić.

Dakle, zaslužena pobjeda, a tko je u dvoranu došao zbog rukometa, mogao je otići zadovoljan. I Trogirom i Podravkom Vegetom. Nemojte gledati na razliku u golovima. Takva je naša liga, a ako je Podravka Vegeta snažna, ne znači da su suparnici loši. Dapače. ugodna večer u Trogiru.

DUKAT 1. HRL, 8. KOLO

TROGIR – PODRAVKA VEGETA 25:40 (11:18)

TROGIR – Sportska dvorana Vinko Kandija. Gledatelja: 400. Suci: Petar Bulum i Nikola Carević (obojica Metković. Nadzornik HRS-a: Vladimir Vujnović (Rijeka).

TROGIR: Petrinec (-), Borozan (7+1); Emer 3, Džeko 1, M. Hrgović 2, Šimčić, Petković 14(2), Brčić 1, Čović 2(1), Jurić, Stričević, Radić, Borozin, I. Hrgović 2. Trener: Vatromir Srhoj.

PODRAVKA VEGETA: Jelčić (8+0), Ungureanu (4+1); Kožnjak 2, Đokić 3, Palčić, Todorovska 4, Lovrak, Zebić 5, Gaće 3, Franić 7(1), Šerić, Bulath 2(1), Tatari 5, Penezić 9(3). Trener: Zdravko Zovko.

SEDMERCI: Trogir 4(3), Podravka Vegeta 6(5).
ISKLJUČENJA: Trogir 8 minuta (Brčić 2+2, Džeko i I. Hrgović po 2), Podravka Vegeta 8 minuta (Zebić, Šerić, Tatari i Penezić po 2)
IGRAČICA UTAKMICE: Andrea Penezić (Podravka Vegeta)

Na slici: ”Posložena” obrana Trogira u očekivanju Podravkina napada
Snimio: Ivo Čičin-Mašansker