koprivnički ugostitelj

Vladimir Rus primio veliko priznanje Ceha ugostitelja Hrvatske

Kako navode iz Ceha ugostitelja, ovo priznanje struke ima veliku težinu.

13:49h
0

Nakon što je sa svojom obitelji dobio plaketu grada Koprivnice za doprinos obrtništvu, ugostitelj Vladimir Rus u Šibeniku je primio priznanje Ceha ugostitelja Hrvatske.

U Šibeniku je od 14. do 16. studenoga održan 33. Kongres ugostitelja Hrvatske obrtničke komora, a tom se prilikom svake godine jednom ugostitelju iz svake županije dodjeljuje priznanje struke.

Za Koprivničko-križevačku županiju, ove je godine dobitnik Priznanja Ceha ugostitelja Hrvatske Vladimir Rus, koprivnički ugostitelj, vlasnik ugostiteljskog obrta Stefano.

Kako navode iz Ceha ugostitelja, ovo priznanje struke ima veliku težinu. Uvjeti za dobivanje su da nema nikakvih dugovanja ni prema državi ni prema zaposlenicima te da postoji ugled u obrtničkoj zajednici. Njegov obrt zapošljava sedmero ljudi.

Vladimir Rus član je Upravnog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica, predsjednik Ceha ugostitelja pri Udruženju obrtnika Koprivnica, član skupštine Obrtničke komore KKŽ te član Ceha pri OKKKŽ. Oženjen je i otac troje djece, bivši je sportaš koji se sada nogometom bavi rekreativno.

Iz Udruženja obrtnika Koprivnica kažu da su izuzetno su ponosni i na ovo Priznanje kao i na Priznanje Grada Koprivnice.