NIJE BAŠ ZA POHVALU

Vlaislav se protekli vikend za jednoga vozača pretvorio u trkalište, evo kojom je brzinom postavio rekord

I ovoga ponedjeljka, policija je, u kontekstu najveće brzine vozila te najveće koncentracije alkohola, izdvojila rekordere protekloga vikenda.

14:53h
0
Foto: PU koprivničko-križevačka

N području Policijske uprave koprivničko-križevačke protekli vikend dogodile su se tri prometne nesreće. Do njih su doveli vožnja na nedovoljnoj udaljenosti, nepropisno uključivanje u promet i vožnja na crveno svjetlo.

Sankcionirano je 199 prometnih prekršaja, od čega 19 prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, 112 prekršaja prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, 11 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i šest prekršaja nepropisnog korištenja mobitela.

I ovoga ponedjeljka, policija je, u kontekstu najveće brzine vozila te najveće koncentracije alkohola, izdvojila rekordere protekloga vikenda. Rekord u prvoj kategoriji postavio je vozač koji je u subotu, u 9.33 sati, Vlaislavom prošao brzinom od 114 kilometara na sat, iako je ondje brzina znakom ograničena na 60. Dan kasnije, u nedjelju, 63-godišnjaku je u Poljani Križevačkoj izmjereno 2,48 promila. U takvome je stanju upravljao automobilom.

čitam...