Classical guitar weekend

Vodimo dvoje čitatelja na nastup svjetski poznatog gitarista

08:30h
0
Carlo Marchione

U organizaciji Udruge gitarista klasične gitare Allegro Koprivnica i Osnovne Škole Antun Nemčić Gostovinski od 21. do 23. listopada održat će se 7. po redu Classical guitar weekend Koprivnica.

Događaj je zamišljen kao spoj obrazovnih i koncertnih aktivnosti, a očekuju se sudionici iz Koprivnice, Labina, Bjelovara, Đurđevca, Donje Voće, Pule, Varaždina, Samobora i Zagreba.


S obzirom na to da odlazak na međunarodne festivale na kojima učenici mogu individualno raditi s priznatim svjetskim profesorima iziskuje poprilična novčana sredstva, udruga Allegro dovodi priznate profesore u Koprivnicu te na taj način omogućuje većem broju djece da imaju mogućnost individualnog rada s profesorima svjetskog ranga.

Ove godine udruga Allegro u Koprivnicu dovodi profesora Carla Marchionea, redovnog profesora na Conservatoriumu Maastricht u Nizozemskoj, profesora Antonija Rumenovića te Vanju Posavca studenta 2. godine magistarskog studija u Nizozemskoj.

U sklopu Weekenda bit će održana 2 koncerta, a otvorit će ga točno u 20:20 sati glavni gost i svjetski gitarist profesor Carlo Marchione.

Cijena koncertne ulaznice je 60 kuna, a može se rezervirati putem Facebook profila Allegro Koprivnica ili na broj mobitela 091/623-2135. Broj ulaznica je ograničen na 100.

Portal ePodravina poklanja dva puta po jednu ulaznicu svojim čitateljima, sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac koji se nalazi na dnu teksta. Imena dobitnika biti će naknadno objavljena.

čitam...