Bow vs plectrum

Vodimo vas na bitku gudala i trzalice

16:00h
0
Tihomir Hojsak i Filip Novosel // Foto: bowvsplectrum.com

Koprivnički duo Bow vs Plectrum, Tihomir Hojsak i Filip Novosel svojom senzacijom zabavit će publiku, a snage će odmjeriti s Matijom Dedićem.

Bow vs Plectrum ili gudalo protiv trzalice nova je senzacija na hrvatskoj i svjetskoj glazbenoj sceni koja uskoro dolazi u Koprivnicu. Riječ je o glazbenoj poslastici koju nikako ne smijete propustiti.

Duo Bow vs Plectrum čine Tihomir Hojsak iz Drnja, virtuoz na kontrabasu, te Filip Novosel, virtuoz na tamburi i jedini tamburaš na svijetu sa njujorškom jazz diplomom.

Ovih dana vratili su se sa svoje prve američke turneje na kojoj su obišli San Pedro, Los Angeles, Pittsburgh, New York i Washington DC. Osim održanih koncerata, na turneji su snimili spot u Hollywoodu u režiji Bobby B. Grubica, a dobili su i posebno odlikovanje od kalifornijske kongresnice Janice Hahn.

Komentari kritičara više su nego dovoljni da vas primame na ovaj senzacionalan nastup:

– S više energije i eksplozivnosti nego što ćete naći u cijelom opusu 2 Cellos! – Zlatko Gall, Slobodna Dalmacija

– Riječ je o albumu koji će vas odvesti u neki sasvim drugi svijet ispunjen jedinstvenom atmosferom i glazbom kakvu još niste čuli – Dubravko Jagatić, Nacional

– Ovdje nije samo riječ o eksperimentu u kojem muzičari i slušatelji isprobavaju ideje pa gledaju koliko su dobre, ovdje je riječ o originalnoj i artikuliranoj umjetničkoj viziji koja gađa slušatelja direktno u srce – Zoran Tučkar, Muzika.hr

Na koprivničkom koncertu pridružit će im se naš najnagrađivaniji pijanist Matija Dedić.

Portal ePodravina medijski je pokrovitelj ovog spektakla i svojim čitateljima poklanja ulaznice i jedan CD. Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac koji se nalazi na dnu teksta. Sretne dobitnike izvući ćemo slučajni odabirom i naknadno vas o tome obavijestiti.

Koncert počinje u 20 sati, 2. prosinca u dvorani Domoljub, a ulaznice za ovaj glazbeni spektakl, po cijeni od 40 kuna, možete kupiti na blagajnama Domoljuba.