UDVDR Koprivnica

Vodstvo dobilo nove članove

13:30h
0
Sastanak // Foto: UDVDR Koprivnica
Sastanak // Foto: UDVDR Koprivnica

Zaključeno je da se uputi prijedlog koprivničkom odboru za branitelje da na idućoj sjednici dogovore i predlože Gradu konkretan datum otkrivanja spomenika koprivničkim braniteljima.

Koprivnički ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata u srijedu je održao sastanak središnjeg odbora o provedenim aktivnostima tijekom zadnjih godinu dana na kojemu je usvojen i Plan aktivnosti za 2016.godinu.

Tom prilikom, Mirko Hanžeković, predsjednik koprivničkog veteranskog ogranka u svom izvješću upoznao je nazočne s problemima s kojima se do sada ogranak susretao u svom radu.

Vodstvo ogranka prošireno je novim članovima zbog učinkovitijeg funkcioniranja. Na taj način, u vodstvo su ušli Zdenko Vrgoč, blagajnik, Krešimir Juratović, koordinator za humanitarnu djelatnost, i Zvonimir Prepelić, koordinator za sport.

Isto tako, odlučeno je da se pozovu sve koprivničke braniteljske udruge i Grad Koprivnica da se zajedno uključe i osmisle obilježavanje ovogodišnjih značajnih obljetnica poput 25 godina od početka Domovinskog rata i 25 godina od ustrojavanja prvih koprivničkih ratnih postrojbi.

Zaključeno je da se uputi prijedlog koprivničkom odboru za branitelje da na idućoj sjednici dogovore i predlože Gradu konkretan datum otkrivanja spomenika koprivničkim braniteljima te da se žurno riješe svi prijepori i pitanja koja se javljaju oko samog izgleda spomenika braniteljima.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW