OSTAT ĆE DESET DANA

Volonteri iz cijeloga svijeta stigli u Križevce na tradicionalni međunarodni kamp

Volontere je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

09:49h
0
Foto: Grad Križevci

Volonteri iz cijeloga svijeta u sklopu 5. Međunarodnog volonterskog kampa posjetili su jučer Gradsku upravu u Križevcima.

Sudionici iz Španjolske, Francuske, Meksika, Ukrajine i Portugala deset će dana, kao i svake godine, biti na prostoru bivše vojarne. Sudjelovat će u raznim igrama i aktivnostima karakterističnim za njihovu zemlju kako bi djecu upoznali s ondašnjom kulturom i običajima.

Volontere je pozdravio pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, zaželio im toplu dobrodošlicu u ime grada te izrazio zadovoljstvo što kamp djeluje već petu godinu. Naglasio je kako je svrha druženje mladih, učenje jednih od drugih te sklapanje prijateljstava. Dao im je i smjernice što mogu u Križevcima vidjeti i koje kulinarske specijalitete probati.

Potom su im djelovanje Savjeta mladih u Križevcima prezentirali član Marko Martinčević i Dario Car iz Udruge Centar mladih Križevci.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci

čitam...
Loading...