Volonterski centar

Volonteri se družili u knjižnici, a za uspješnu suradnju svaki volonter dobio je knjigu i časopis Artikulacije

Neki od volontera poklonili su više, a neki manje svog slobodnog vremena, ali može se zaključiti da je svaka minuta uložena u volontiranje isplativa.

09:09h
0

U Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica održano je druženje knjižničara s volonterima koji su nesebično poklonili svoje slobodno vrijeme građanima grada Koprivnice i samim knjižničarima. Druženje je organizirano u suradnji s Volonterskim centrom grada Koprivnice te je na njemu prisustvovala i voditeljica centra Nikol Bali.

Tijekom 2018. godine volonteri su sudjelovali u raznim aktivnostima koje su se provodile u koprivničkoj knjižnici. Ako se prisjetimo početka godine tu je bila revizija ogromnog fonda Odjela za odrasle i Stručno-znanstvenog odjela smještenog po raznim lokacijama u knjižnici i gradu; sve popularnija Mala škola korištenja pametnih telefona koja bez volontera ne bi bila moguća; sudjelovanje volontera u pripremanju Stručno-znanstvenog odjela za književne susrete; pomoć volontera tijekom ljeta u održavanju reda na policama, odlaganju knjiga i sitnim poslovima koji su bili potrebni knjižničarima na svim odjelima knjižnice; pomoć u održavanju radionica i slične aktivnosti koje su uspješno provođene tijekom cijele godine.

Neki od volontera poklonili su više, a neki manje svog slobodnog vremena, ali može se zaključiti da je svaka minuta uložena u volontiranje isplativa.

Koprivnički knjižničari iznimno su zahvalni i ponosni što imaju tako veliku i nesebičnu pomoć volontera te su tom prilikom volonterima uručene Zahvalnice i bilježnice, te u suradnji s Umjetničkom organizacijom Artikulacije i posredstvom Volonterskog centra, svaki volonter dobio je na dar knjigu i časopis Artikulacije.

Loading...