svečano otvorenje

Volonterski centar Koprivnica napokon ima svoj ured

13:22h
0
Otvorenje Volonterskog centra Koprivnica // Foto: Facebook DMKC
Otvorenje Volonterskog centra Koprivnica // Foto: Facebook DMKC

Svi zainteresirani u uredu Volonterskog centra Koprivnica u koprivničkom Domu mladih mogu potražiti informacije i savjete u vezi volontiranja na lokalnoj, ali i međunarodnoj razini i to utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati.

Ured Volonterskog centra Koprivnica svečano je otvoren u petak u koprivničkom Domu mladih, a bit će otvoren utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati.

Svi zainteresirani u uredu Volonterskog centra mogu potražiti informacije i savjete u vezi volontiranja na lokalnoj, ali i međunarodnoj razini.

Usto, ova godina bit će bogata programima. Organizirat će se razne edukativne aktivnosti i volonterske akcije nacionalnog i međunarodnog karaktera, uz nastojanje za skorašnjom profesionalizacijom voditeljskog kadra.

Volonterski centar je jedan od programa Koprivničke inicijative volontera i aktivista, Udruge Kopriva. S radom je službeno započeo u prosincu 2014. godine.
Ispred Grada Koprivnice otvorenju ureda prisustvovali su Melita Samoborec i Mišel Jakšić, zamjenici koprivničke gradonačelnice.

 

čitam...