Podignuta optužnica

Vozač Mercedesa neoprezno uzrokovao smrt mladog motociklista u strašnoj nesreći, prijeti mu zatvor

Kako navode, tereti ga se da je 2. lipnja 2019. u Kloštru Podravskom, upravljajući osobnim automobilom marke Mercedes, nesmotreno vozilom prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

09:00h
0
Foto: ePodravina

Vozač Mercedesa 2. lipnja ove godine skrivio je nesreću u kojoj je poginuo 27-godišnji motociklist. Sada je Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici nakon provedene istrage podiglo protiv njega optužnicu.

Kako navode, tereti ga se da je 2. lipnja 2019. u Kloštru Podravskom, upravljajući osobnim automobilom marke Mercedes, nesmotreno vozilom prešao na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišao je motociklist te je došlo do kontakta Mercedesa i motocikla.

– Motociklist je nakon kontakta izgubio ravnotežu i pao na kolnik gdje je preko njega prešao drugi osobni automobil te je 27-godišnjak zadobio mnogobrojne teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće – navode u Županijskom državnom odvjetništvu.

čitam...
Loading...