materijalna šteta

Vozači se sudarali pa bježali s mjesta nesreće, jedan je pobjegao traktorom i još ga traže

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

10:24h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U protekla 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prva se zbila u Koprivnici na parkiralištu. Naime, oko 9.15 sati u Ulici Ivana Česmičkog 62-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Chrysler koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad vozilom je udarila u propisno parkirani osobni automobil Škoda te napustila mjesto događaja. Vozačica je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Dvije nesreće desile su se, zatim, u Virju. Tamo je oko 18.40 sati u Ulici Trnovac 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet unazad s kolnog ulaza oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes varaždinske registarske oznake. Njime je u smjeru Molvi upravljao 19-godišnji vozač. VW je zadnjim dijelom udario u bočnu stranu Mercedesa. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Druga nesreća dogodila se oko 19.40 sati u Novigradskoj ulici. Nepoznati vozač
upravljao je traktorom. Prilikom nepropisnog skretanja ulijevo vozilom je udario
bočnu stranu osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake kojim je
upravljao 73-godišnji vozač. Propisno se kretao na lijevoj prometnoj traci u
punoj fazi pretjecanja. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom
napustio mjesto događaja i policija za njim traga.