Vozačice Mercedesa i Opela njemačkih registracija izazvale intervenciju policije u Koprivnici i Herešinu

Obje nesreće prošle su samo s materijalnom štetom

10:22h
0
prometna nesreca heresinska koprivnica policija
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Dvije prometne nesreće, koje su se jučer dogodile u Koprivnici i Herešinu, izazvale su vozačice automobila njemačkih registracija. Obje su prošle samo s materijalnom štetom, što je dobra stvar, no za neoprezne vozačice nije dobro to što će protiv njih biti pokrenut prekršajni postupak.

Nesreće su se dogodile u razmaku od dva sata, a policija je prvo morala intervenirati na koprivničkom Florijanskom trgu, gdje je sve zakuhala vremešna vozačica (68). Naime, ona je Mercedesom njemačkih registracija manevrirala na Trgu te prilikom vožnje unatrag udarila zaustavljeni Ford, varaždinskih registracija, u kojem je bio 47-godišnjak. Zbog izazvane materijalne štete odgovarat će neoprezna vozačica.

Druga nesreća dogodila se 15-ak minuta nakon 18 sati, i to u Herešinu, na spoju Marofske ulice s Ulicom hrvatske državnosti. Tu je nesreću skrivila 43-godišnja vozačica Opela njemačkih registracija, koja je oduzela prednost prolaska Daciji, kojom je iz suprotnog smjera dolazio 45-godišnjak. I tu je došlo do materijalne štete na automobila, zbog koje će odgovarati vozačica.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW