PROMETNE NESREĆE S MATERIJALNOM ŠTETOM

Vozili na parkingu u rikverc, oštetili tuđe aute pa pobjegli s mjesta događaja

Protiv oba vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

09:57h
0
Zemljište ispred koprivničke Martinovke // Foto Matija Gudlin
Zemljište ispred koprivničke Martinovke // Foto Matija Gudlin

Na koprivničkim prometnicama jučer su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima je počinjena materijalna šteta, a čiji su počinitelji napustili mjesto udesa. Nesreće su se dogodile s vremenskim razmakom od svega 15 minuta.

Prva se odigrala oko 14.15 sati, u Koprivnici, u Ulici Antuna Nemčića. Ovdje je 18-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Ona je prilikom nepropisne vožnje unazad s namjerom parkiranja na obilježeno parkirališno mjesto stražnjom bočnom stranom vozila udarila u parkirani osobni automobil Honda, koprivničke registarske oznake. Vozačica je napustila mjesto događaja te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Druga se dogodila oko 14.30 sati u Zagrebačkoj ulici isto u Koprivnici na parkiralištu. Uzrokovao ju je 70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake. I on je uslijed nepropisne vožnje unazad, stražnjom stranom vozila udario u parkirani osobni automobil Renault čakovečke registarske oznake te napustio mjesto događaja. Naknadno je pronađen te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,61 promila.

Protiv njega će također biti pokrenut prekršajni postupak.