okupljanje

Vrhovec, Švagelj i Vručina na širem popisu malonogometnih Socca reprezentativaca

Na turniru će igrati četiri reprezentacije, očekuje se atraktivan mali nogomet, a uz Hrvatsku sudjelovat će Slovenija, Mađarska i Luksemburg.

11:28h
0
Foto: Vedran Tolić

Na terenima nogometnog centra Zlatna Lopta na zagrebačkom Žitnjaku idućeg vikenda okupit će se hrvatska malonogometna reprezentacija koju vodi mladi Bjelovarčanin Željko Ostrman, koji inače igra za ždralovsku Mladost u Trećoj HNL Sjever.

Tamo će odraditi uigravanje za HEP Adria Cup, međunarodni turnir koji se igra zadnjeg vikenda u kolovozu na istoimenoj lokaciji. Na turniru će igrati četiri reprezentacije, očekuje se atraktivan mali nogomet, a uz Hrvatsku sudjelovat će Slovenija, Mađarska i Luksemburg.

Na širem popisu nalazi se 30 igrača, a broj će se prepoloviti nakon mini priprema. Jedan od vratara je i Vedran Vrhovec, Križevčanin koji brani za Tehnika-Koprivnicu. Isto tako, tu je i Bojan Vručina, poznati napadač koji danas trese mreže za imbriovečki Borac u Prvoj ŽNL. Na širi popis upao je i Marko Švagelj, Križevčanin koji također igra za Borac.

Spomenimo da je tu i Mario Rac koji je igrao za više naših županijskih klubova, a bio je i najbolji strijelac na prošlogodišnjoj Pan Zimskoj ligi.

 

čitam...