PRVI, VELIKI TRANSFER

Vrhunski strijelac Hrvoje Bači napustio Drnje, karijeru će nastaviti u klubu Prve ŽNL

Dres Tomislava nosio je sedam sezona, pri čemu je zadnje nastupe odradio u Četvrtoj NL Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. Navode kako je ukupno gledajući zabijao više od pogotka po utakmici.

14:33h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Jesenski dio sezone tek je završio, a već smo dobili senzacionalan transfer.

Hrvoje Bači napustio je Tomislav, stoji na službenoj Facebook stranici kluba iz Drnja. Nova destinacija ubojitog, popularnog napadača bit će Hlebine i Lipa koja se natječe u Prvoj ŽNL.

– Obavještavamo vas da smo nogometnom klubu Lipa iz Hlebina ustupili papire našeg igrača Hrvoja Bačija za sljedeću polusezonu, s kojim smo mi i oni postigli dogovor te zaključili da je tako najbolje za sve tri strane. Ovim putem želimo mu svu sreću u novom klubu, kao i njegovoj novoj ekipi u nastavku prvenstva – stoji na Facebook stranici Tomislava.

Bači je dres Tomislava nosio sedam sezona. Zadnje nastupe odradio je u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica gdje je sa svojom, sada već bivšom momčadi držao desetu poziciju. Lipa je, pak, 12. u Prvoj ŽNL s devet bodova, koliko imaju i preostala kandidati za ispadanje, Miklinovec i Mladost. Hoće li Bači svojom neupitnom kvalitetom pomoći kako bi održali prvoligaški status, saznat ćemo na proljeće.

čitam...
Loading...