17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 5. lipnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zrinski trg, koprivnica

Vrijedne ručice prezentirale svoje radove
V

Ne propustite

Djeca iz dječjeg vrtića Tratinčica zajedno s učenicima Obrtničke škole Koprivnica i uz pomoć roditelja organizirali su danas, u ponedjeljak, ispred koprivničke tržnice izložbu radova koji su nastali kroz projekt Vrijedne ručice.

Unutar vrtića osnovane su sekcije za izradu ukrasa od gipsa, predmeta u decoupage tehnici te oslikavanje predmeta na svili, a želja organizatora je promocija poduzetničke kulture i razvijanje pozitivnog odnosa prema poduzetništvu.

Kod djece se žele razviti radne navike, razvijati kreativnost i stvaralaštvo, samostalnost, sposobnost za timski rad, te ih se želi naučiti kako ideju provesti u djelo. Provedba ovog projekta utječe na uvođenje poduzetničke kulture na sve razine sustava obrazovanja.

Partneri u projektu su koprivnička Obrtnička škola i PORA- Razvojna agencija Podravine i Prigorja, a odobren je za financiranje u okviru natječaja „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt” iz Europskog socijalnog fonda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prvenstvo slavonije

Mladi hrvači Podravke testirali snagu na turniru u Slatini, mnogima je ovo bilo prvo natjecanje, no medalje su oko vrata

Slatina je u subotu bila domaćin turnira "Prvenstvo Slavonije", na kojem su snagu testirali najmlađi hrvači i hrvačice iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti