Vugrinec osvojio dva zlata na trećem turniru Turbolige

13:22h
0
Marjan Vugrinec (drugi slijeva)

Predstavnici Badmintonskog kluba Koprivnica nastupili su na trećem turniru Turbo lige ove sezone, na kojem se okupilo ukupno 50 natjecatelja i 11 natjecateljki.

U konkurenciji od devet muških parova, par Marjan Vugrinec (BK Koprivnica) – Mišel Mihetec (BK Stella) osvojio je prvo mjesto. U završnici su pobjedili u igri protiv para Filip Lončarić – Hrvoje Špes. Antonio Lovrić – Boris Slanc (obojica BK Purger) su u meču protiv para Dalibor Grudenić – Jasmin Majstorović (BK Medvedgrad) osvojili brončanu medalju.

Zlatna medalja je u Koprivnicu stigla i iz konkurencije mješovitih parova gdje je nastupilo deset parova. Finalni meč je osvojio Marjan Vugrinec u paru sa Nevom Slani i to pobjedom nad parom Martina Skorup – Sandi Šaban (BK Stella, BK Purger). Spomenutom pobijeđenom paru je ovo ujedno bio prvi poraz na turnirima ove sezone, a treće mjesto su zauzeli Jelena Pirner i Antonio Lovrić.

U B skupini turnira su u konkurenciji od 22 natjecatelja koprivnički su klub zastupali Miroslav Samardžić, Goran Ferenčak i Davor Ogrinec, završivši turnir na petom, jedanaestom i šesnaestom mjestu, tim redoslijedom.