1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novo-staro lice

Vurnek naslijedio Puža i nakon točno 10 godina vratio se na funkciju načelnika PU koprivničko-križevačke
V

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj 31. ožujka, a na interni oglas pristigle su dvije prijave. Prva je bila od Miroslava Puža, a druga od Dragutina Vurneka

Ne propustite

Nakon točno 10 godina Dragutin Vurnek vraća se na čelo PU koprivničko-križevačke. Na novu funkciju stupio je 2. svibnja, a izabran je na mandat od pet godina. Ova obavijest objavljena je jučer na službenim stranicama MUP-a, a maloprije su je priopćenjem potvrdili i iz naše Policijske uprave.

- Oglas -

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj 31. ožujka, a na interni oglas pristigle su dvije prijave. Prva je bila od Miroslava Puža, koji je sad već bivši, a druga od Vurneka. Na testiranju i intervjuu održanom 15. travnja Vurnek se, očito, pokazao boljim i dobio je čast voditi PU sve do 2027. godine.

Kao što smo rekli, s radom i funkcioniranjem ove Uprave dobro je upoznat, s obzirom na to da je već prije bio načelnik, a nakon toga istu je funkciju obavljao i u susjednoj nam Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Foto: Ivan Balija
Miroslav Puž // Foto: Ivan Balija

Kako čujemo s terena, njegov izbor mnoge je iznenadio, jer je Puž nedavno preuzeo ulogu načelnika, dobro je radio posao i mnogi su mislili da će na njoj ostati. U siječnju prošle godine naslijedio je Vjekoslava Štimca koji je otišao u mirovinu, no ispada da je trajao manje od godinu i pol dana. Koja će mu biti nova funkcija nije nam poznato.

- Oglas -

Vurnek je, inače, stručni specijalist kriminalistike, a ima i veliko iskustvo iz Domovinskog rata. Kao što smo naveli, funkciju je preuzeo jučer, kada ga je na operativnom kolegiju predstavio zamjenik glavnog ravnatelja policije Željko Prša.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

noć muzeja

FOTO Picoki učili o elektrografiji, fenomenu Đurđevačkih pijesaka i uživali u djelima Lackovića Croate, E. Janković Hapavel: Godišnje brojimo 18.000 posjetitelja

Pod geslom "Muzeji su važni" sinoć je diljem Hrvatske održana najveća kulturna manifestacija Noć muzeja. Kako je bilo u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti