0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Za Active Commerce nastupila četiri vratara Slukića
Z

Ne propustite

Utakmica Active Commercea i Grada Koprivnice odigrana u subotu navečer u sklopu 9. kola KC lige imala je i revijalno obilježje, jer su za Active nastupila čak četiri vratara iz obitelji Slukić.

 

120218-slukic_karloBerislav i Dejan Slukić i inače brane za Active u sklopu KC lige, a ovom prilikom u završnici utakmice među vratnice je stali su i Berislavov sin Karlo, te njegov djed, a Berin i Dejanov otac Branko Slukić – Tirla, legenda Slavena.

Karlo se mogao upisati i među strijelce, ali nije realizirao kazneni udarac, dok je Branko primio jedan pogodak, ali se ubrzo iskupio atraktivnom obranom. Svi su Slukići, a posebno Karlo i Branko, nagrađeni velikim pljeskom publike.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti