Za djecu iz dječjeg doma Svitanje dva mjeseca kupanja na Cerinama

08:41h
0
Direktorica TRG-a Martina Golčić uručila je djeci poklon košaricu

Tijekom Božićnih blagdana na Gradskim bazenima Cerine organizirana je humanitarna akcija prodaja 50 crteža učenika Osnovne škole ”Braće Radić” 3. a i 3. c razreda. Cijena po crtežu iznosila je najmanje 5 kn. Tom akcijom prikupljeno je 440 kn, koji su namijenjeni za kupnju poklon slatkiša i voća djeci Dječjeg doma ”Svitanje”. Toj donaciji građana, kupača pridružili su se i Gradski bazeni Cerine koji će za 30-tak djece omogućiti dvomjesečno (od 1.3. do 1.5.2011) kupanje na Gradskim bazenima „Cerine“.

Direktorica TRG-a Martina Golčić uručila je djeci poklon košaricu te uz druženje sa djecom uručila djeci karte za kupanje na bazenima.

„Uvijek nam je drago kada možemo nekoga usrećiti, pa je tako i danas ovdje. Većina ove djece, kako smo saznali, već zna plivati tako da će se u sljedeća dva mjeseca zabavljati i rekreirati na bazenu, što je posebno kod mlađih izazvalo veliko veselje“, rekla nam je direktorica M. Golčić. Ova lijepa gesta prvi je korak i za daljnju suradnju bazena i dječjeg doma Svitanje, a prvi zajednički projekt očekuje se krajem ove godine.

čitam...