-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Za prijevoz učenika u 2011. godini Županija osigurala preko 8 milijuna kuna
Z

Ne propustite

- Oglas -

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i direktor poduzeća Čazmatrans Podravina-Prigorje d.o.o. Križevci Damir Pavlović na staru su godinu potpisali Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola za 2011. godinu. Time se financira svakodnevni prijevoz na nastavu i s nastave za 2214 učenika iz 18 županijskih osnovnih škola te prijevoz 624 učenika trećih razreda na školu plivanja. Za taj projekt Županija je u proračunu izdvojila nešto više od 6,5 milijuna kuna.

– Prije dvije godine potpisali smo okvirni sporazum koji nam je omogućio dugoročniji prijevoz učenika. Današnja potpisivanje samo je dokaz stabilnosti u našim odnosima i vjerujemo da ćemo i dalje odlično surađivati. Nekih većih primjedbi i problema dosad nismo imali i sveukupno gledano mi smo zadovoljni uslugom prijevoza učenika. Svake se godine dogovaramo da se maksimalno ulaže u osnovna sredstva prijevoza, a tu ponajprije mislim na kvalitetu autobusa koja mora biti adekvatna i na vrlo visokom nivou –  rekao je Koren.

- Oglas -

Zadovoljstvo suradnjom iskazao je i Pavlović koji je pritom izjavio kako se svakodnevno vodi briga o kvaliteti buseva.

– Svjesni smo važnosti našeg posla i upravo zbog toga svakodnevno se vodi maksimalna briga i o busevima, ali i o vozačima. U prijevoz učenika uključeno je 40-ak buseva, a mogu najaviti kako ćemo početkom godine ponovo obnoviti vozni park – izjavio je Pavlović.

Istovremeno, potpisan je još jedan Ugovor, a riječ je o subvencioniranju autobusnog prijevoza za učenike srednjih škola. Taj ugovor potpisali su župan Darko Koren i komercijalni direktor poduzeća „Čazmatrans – Nova“ d.o.o. Čazma Berislav Saraja.

Potpisani ugovor omogućit će subvencioniranje prijevoza za oko 900 učenika srednjih škola s područja Koprivničko-križevačke županije, koji se školuju u županijskim srednjim školama. Za ovu namjenu u 2011. godini osigurano je milijun i 630 tisuća kuna.

Županija je s ovom tvrtkom postigla dogovor o nastavku pedeset postotnog subvencioniranja cijene srednjoškolskih relacijskih pokaznih karata na području Koprivničko-križevačke županije za razdoblje od siječnja do kolovoza 2011. godine.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti