Keleminčevi pravaši

‘Za svako rođeno dijete dat ćemo 10.000 kuna, povećati mirovine i smanjiti PDV’

12:54h
0
Dražen Keleminec // Foto: Arhiva
Dražen Keleminec // Foto: Arhiva

Ne bih ni išao na izbore da ne mislim ući u Sabor – rekao je predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Koprivničanac Dražen Keleminec.

U svih 11 izbornih jedinica, pa tako i u drugoj, na izbore za Sabor izlazi i Autohtona – Hrvatska stranka prava na čijem čelu je Koprivničanac Dražen Keleminec.

On je i nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici, a prate ga Milan Bingula, županijski vijećnik iz Virja, te Alen Želimorski.

– Ne bih ni išao na izbore da ne mislim ući u Sabor – rekao je Keleminec.

Njegova glavna poruka je da se ne predaju i ne prodaju, iako smatraju da su ovi izbori u svim segmentima nedemokratski i posloženi za samo dvije stranke, a pritom je mislio na HDZ i SDP.

– Ako dobijemo povjerenje građana, ukinut ćemo ovrhe, otpisati dugove, ukinuti blokade tekućih računa. Za svako rođeno dijete dat ćemo 10.000 kuna. Umirovljenicima ćemo povećati mirovine za 15 posto, zaustavit ćemo odlazak mladih iz Hrvatske i omogućiti zapošljavanje i dostojan život. PDV ćemo s 25 smanjiti na 17 posto i tako poboljšati standard življenja te omogućiti gospodarstvu veću produktivnost i rast – rekao je on i nastavio:

– Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u , te lustrirati gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački hrvatskog naroda. Osnovat  ćemo Hrvatsku banku i tako postati monetarno slobodni. Uvest ćemo carine na robu iz inozemstva  i tako spasiti gospodarstvo i poljoprivredu u Hrvatskoj. Vratit ćemo dostojanstvo hrvatskim braniteljima i uvesti ustavnu kategoriju za branitelje – istaknuo je Keleminec.

čitam...