sjećanje na braću

Za vikend jubilarni 10. Memorijal braće Đelekovčan, dolazi 16 ekipa, prijenost utakmica na YouTubeu

Očekuju oko 300-tinjak sudionika koji će odigrati 44 utakmice kao i mnoštvo gledatelja.

14:36h
0
Memorijal braće Đelekovćan
Foto: Ivan Brkić

Muški rukometni klub Koprivnica-NOA postoji od 1954. godine i aktivno sudjeluje u rukometnim natjecanjima. Trenutno broje 130 članova koji djeluju kroz šest ekipa i to jedna seniorska i pet mlađih dobnih kategorija. Škola rukometa obuhvaća oko 120 dječaka s kojima rade kvalificirani treneri.

Dugogodišnji i istaknuti članovi/igrači bili su braća Dario i Ivica Đelekovčan koji su tragično stradali 2009. godine u prometnoj nesreći. U znak poštovanja i sjećanja na svoje poginule članove, ove godine organiziraju 10. Memorijalni turnir Braća Đelekovčan  za mlađe kadete (dječaci rođeni 2004/05 godine), na kojem će u dva dana nastupiti 16 muških ekipa iz cijele Hrvatske (Trsat, Valpovo, Nexe, Čakovec, Virovitica, Bedekovčina, Medveščak, Ludbreg, Varaždin, Vidovec) kao i Slovenije (Jeruzalem, Ptuj), Mađarske (Csurgoii) i Bosne i Hercegovine (Borac m:tel).

S obzirom na 10-godišnjicu, turnir će se održati  31. kolovoza i 1. rujna 2019.g. u dvoranama Gimnazije Fran Galović i Srednje škole Koprivnica. Očekuju oko 300-tinjak sudionika koji će odigrati 44 utakmice kao i mnoštvo gledatelja. Ove godine turnir se održava pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za šport Republike Hrvatske, koji je prepoznao značajnost ovog projekta.

Novost na ovome turniru je ta da će isti biti prenošen uživo na klupskom Youtube kanalu putem mobitela (NOA N7) njihovog glavnog sponzora, tvrtke NOA. U očekivanju dobrih igara, bez ozljeda, nestrpljivo očekuju početak turnira u subotu.

čitam...
Loading...