trgovački centar

Zabava uz Twister je zagarantirana, a ovaj tjedan možete osvojiti i tematski rođendan u Luminiju

Novost u ponudi su i tematski rođendani s omiljenim lutkicama ili u dalekoj galaksiji, Twister animatorski tim vodi vas u lude pustolovine.

10:49h
0

Twister Fun Park dječja igraonica u Lumini centru otvorena je za male i velike posjetitelje, željne dobre zabave u sigurnom okruženju. Brinu o zdravlju, čuvaju jedni druge, uživaju u sigurnoj igri istovremeno poštujući sve epidemiološke mjere.

Twister animatori s veselim maskicama tu su za vas svaki dan od 9 do 21 sat, kako biste mogli uživati u nesmetanoj kupovini i ispijanju kavice dok su djeca na sigurnom. Moderna
igraonica prostire se na 550 metara kvadratnih, svaki kutak je pomno osmišljen sve u cilju aktivne zabave i poticanja djece na istraživanje i razvijanje raznih vještina.

Uz labirint velikog slona i zebre, tukanov tunel, pandinu penjalicu, didaktički kutak i još mnogo toga zaboravit će na televiziju, mobitele i tablete zabavljajući se u dječjem carstvu
od 1 do 12 godine.

Twister Gold paket – neka klinci proslave rođendan kao kraljica ili kralj! O da…

• nezaboravna 2 sata zabavnog rođendanskog tuluma s animatorima, a cijela igraonica je slobodna SAMO za slavljenika/cu i njihove uzvanike + poklon za slavljenika/cu! To se zove Twister kraljevska proslava!

Novost u ponudi su i tematski rođendani s omiljenim lutkicama ili u dalekoj galaksiji, Twister animatorski tim vodi vas u lude pustolovine.

Twister rođendanske proslave sadrže baš sve: animaciju u najopremljenijoj igraonici u regiji, zasebnu tematsku prostoriju – od milja zvanu rođendaonica, hranu i piće, pribor i
dekoracije, digitalne pozivnice i zahvalnicu…i još mnogo toga. Nećemo otkriti sve kako bi ipak ostalo i malo iznenađenje. A tek tematske proslave – od beba do tinejdžera, za svakoga ima nešto što će ga očarati.

Nemojte ni propustiti sudjelovati u nagradnom natječaju

Pratite Facebook stranicu centra Lumini od 24.8. i sudjelujte u super nagradnom natječaju te osvojite vrijedan poklon – tematsku proslavu rođendana Neon Teen Party, a to nije sve, Twister će na Radio Megatonu u subotu 29.8. nagraditi male Twister znalce s poklon karticama za igru.

Kontaktirajte Twister igraonicu na 042 320 070 svaki dan od 9 do 21 sat i zatražite svoju ponudu od najveselije Twister ekipe animatora!

Sve dodatne informacije potražite na https://www.twister.hr/. Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr i društvenim mrežama centra Lumini.

čitam...