(O)DRŽI KORAK

Zabavnim aktivnostima u Knjižnici otvoren program Uskoči u vlak za bolji svijet

Multimedijalna umjetnica Nikolina Manojlović Vračar vodila je radionicu akrobatskih vještina, dok je književnica Sanja Lovrenčić bila zadužena za radionicu pričanja priča.

11:19h
0
Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović

Prve aktivnosti u sklopu programa Uskoči u vlak za bolji svijet održane su početkom proteklog tjedna u Knjižnici i čitaonici Frana Galovića.

Stotinu djece iz OŠ Drnje s područnim školama i OŠ Antuna Nemčića Gostovinskog, odnosno PŠ Reka, sudjelovalo je u programu koji je dio projekta (O)drži korak: Obrazovanjem romske djece i mladih do održivog razvoja zajednice. Cilj je poboljšanje obrazovne šanse romske djece i mladih te pružanje mogućnosti za kvalitetno obrazovanje i uključivanje u društvo Koprivničko-križevačke županije.

Multimedijalna umjetnica Nikolina Manojlović Vračar vodila je radionicu akrobatskih vještina, dok je književnica Sanja Lovrenčić bila zadužena za radionicu pričanja priča. Knjižničarke i knjižničari Danijela Petrić, Petar Lukačić i Ida Gašpar edukativno-zabavnom šetnjom predstavili su knjižnicu. S aktivnošću se želi upoznati koprivničku knjižnicu kao mjesto koje će mnogi rado posjećivati.

Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović

čitam...
Loading...