POVIJESNI TRENUTAK

Zagrebački Dinamo dolazi u Drnje povodom proslave 100. rođendana Tomislava!

Prisjetimo se kako je zagrebački Dinamo prošle godine već igrao s podravskim klubom, i to Ferdinandovcem u sklopu Hrvatskoga kupa.

12:36h
0
Foto: Ivan Balija
Zagrebački Dinamo prošle je godine, u sklopu Hrvatskoga kupa, odmjerio snage s Ferdinandovcem, dok će sada uveličati rođendan drnjanskog Tomislava // Foto: Ivan Balija

Krajem veljače NK Tomislav Drnje na svojoj je Facebook stranici objavio kako će klupski grb ove godine krasiti zlatna lenta s brojem 100, kao i zlatni vijenac te zlatni kralj Tomislav na vrhu okružen zvijezdama. Povod je, dakako, jubilarni i okrugli rođendan sportskoga kolektiva.

Kako bi ga proslavili u stilu, na način koji će zapamtiti cijelo mjesto, pa i Koprivničko-križevačka županija, sredinom studenoga na Park prinčeva, kako glasi naziv drnjanskog stadiona, doći će prva momčad zagrebačkog Dinama! Tu nam je informaciju potvrdio općinski načelnik Petar Dombaj, što znači da će se u Drnju loptati prvaci HT Prve lige, igrači koji su izborili nastup u Europa ligi, pa možda i reprezentativci.

Podsjetimo, Tomislav je od ove sezone član Prve ŽNL. Prošle se, pak, sezone sastav trenera Marija Žuljića natjecao u Četvrtoj NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Također, prisjetimo se kako je zagrebački Dinamo prošle godine već igrao s podravskim klubom, i to Ferdinandovcem u sklopu Hrvatskoga kupa, dok je 2019. uveličao 110. rođendan križevačkog Radnika.