FACEBOOK KAMPANJA

FOTO Zahvaljujući Ininoj donaciji otvoreno dječje igralište na Trgu kralja Tomislava u Koprivnici

14:00h
0

Danas u 10 sati je svečano otvoreno dječje igralište na Trgu kralja Tomislava u Koprivnici, zahvaljujući Ininoj donaciji.

Otvorenju su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek i direktor prodajne operative u sklopu Inine maloprodaje Borko Buturac.

– Htio bih se zahvaliti kolegama iz Ine na ovom hvale vrijednom projektu u jednom od najvećih koprivničkih kvartova, u jednom od najvećih koprivničkih stambenih blokova, zajedničkim naporima s Inom smo riješili još jedno dječje igralište. Najviše zahvaljujem svim građanima koji su s nekoliko tisuća lajkova doprinijeli tome da na ovom Ininom natjecanju dođemo do ovih igrala, deset komada sve skupa. Mislim da smo dobili lijepo igralište u samom srcu Koprivnice – rekao je gradonačelnik.

Radi se o vrijednosti od preko 200 tisuća kuna, a po reakcijama javnosti ovo se pokazalo kao jedna lijepa i pozitivna priča. Hortikulturno uređenje okoliša oko igrališta kreće od jeseni.

– Koprivnica je po mnogo toga prva u Hrvatskoj, a građani su zaslužni za ovu donciju jer su dali najviše lajkova na našoj Facebook kampanji, drago nam je da možemo pomoći u tome da se djeca igraju na siguran način – rekao je direktor prodajne operative u sklopu Inine maloprodaje Borko Buturac.

Podsjetimo, Ina je preko Facebook kampanje pokrenula inicijativu za opremanje dječjih vrtića odnosno dječjih igrališta i parkova u Hrvatskoj, a donacije su dobili oni gradovi čiji građani su dali najviše lajkova. Ove godine su za sada opremljena igrališta u šest gradova.

Loading...