Smrad uznemirio stanare

U zaključanom stanu pronađen leš u stanju raspadanja

14:28h
0
Zgrada u Ulici hrvatske državnosti // Foto: Matija Gudlin

Ulaskom u stan imali su što za vidjeti. U krevetu je ležao leš u raspadnutom stanju iz kojega se širio nepodnošljiv smrad.

Stanari zgrade u Ulici hrvatske državnosti u Koprivnici u petak u večernjim satima policiji su prijavili nepodnošljiv smrad koji se širio iz stana 49-godišnjaka.


Kako ga susjedi nisu vidjeli već par dana, policiji nije preostalo ništa drugo nego da pozovu vatrogasce koji su morali provaliti u stan, zaključan s unutarnje strane.

Ulaskom u stan imali su što za vidjeti. U krevetu je ležao leš u raspadnutom stanju iz kojega se širio nepodnošljiv smrad. Stanari su bili u šoku, a tijelo je odvezeno na obdukciju.

Policijski glasnogovornik Dražen Laljek kaže da se zbog stanja u kojem se nalazi tijelo nije bilo moguće utvrditi je li riječ o vlasniku stana.

– Identitet će utvrditi današnja obdukcija, a policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje. Za sada ne postoje tragovi koji bi upućivali na nasilnu smrt, tako da ne postoje ni elementi kaznenog djela – rekao nam je on.

 

 

 

čitam...