ZAMAH dodjeljuje sredstva građanskim inicijativama

07:07h
0

 


U četvrtak, 12. travnja 2012. u 12 sati u Gradskoj vijećnici u Koprivnici, Zrinski trg 1, Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah predstavit će natječaj „Naš doprinos zajednici“ za građanske inicijative.
Tom će se prigodom svi potencijalni prijavitelji  – udruge, zaklade, javne ustanove (vrtići, škole, knjižnice i dr.) te jedinice lokalne samouprave (mjesni odbori, gradske četvrti) – moći upoznati s pravilima natječaja, natječajnom dokumentacijom, najčešćim pitanjima te primjerima uspješno provedenih inicijativa kako bi bili spremniji za prijavu na natječaj koji se otvara 16. travnja 2012. na www.zamah.hr  i traje 30 dana.
„Naš doprinos zajednici“, javni natječaj za dodjelu sredstava za građanske inicijative, Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah provodi dva puta godišnje na osnovi Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Financiraju se različite građanske inicijative čiji je cilj unaprijediti kvalitetu života u zajednici. Najveći je iznos financijske potpore koja se dodjeljuje 13.000,00 kuna, a ovom krugu natječaja može se odobriti ukupno 25 potpora.
Sudjelovanje je besplatno. Kako bi se osigurali materijali za sve sudionike, moli se za prijavu na zamah@zamah.hr ili 01/5533474.

 

 

čitam...