Zamjenici gradonačelnice primili najbolje učiteljice u prošloj školskoj godini

21:34h
0
Foto: www.koprivnica.hr

Zamjenici koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić i Melita Samoborec povodom Dana učitelja koji se slavi 5. listopada, primili su najbolje učitelje iz koprivničkih osnovnih škola.


Zamjenici gradonačelnice tom su prilikom još jednom svim obrazovnim djelatnicima čestitali Dan učitelja, a posebno su čestitali učiteljima koji su ove godine na prijedlog Učiteljskog vijeća izabrani za najbolje učitelje prošle školske godine.

Najbolji učitelji za školsku godinu 2013./2014. su: Maja Sinjeri – OŠ Đuro Ester, Martina Sambolek – COOR Podravsko sunce, Vesnica Mlinarić – OŠ Braća Radić, Ljerka Berta – OŠ A. Nemčić Gostovinski i Lara Silvestri Valdevit – Umjetnička škola Fortunat Pintarić.

– Čestitam vam na rezultatima koje ste ostvarile u protekloj školskoj godini i na tom što su to prepoznali vaši suradnici. Želim vam svima zajedno puno uspjeha u vašem daljnjem radu, naravno da ćemo mi kao Grad i dalje pratiti naše osnovne škole kao i do sada te se nadamo da će nam gospodarska situacija dozvoliti da budemo i još bolji i efikasniji. – rekao je Mišel Jakšić te dodao da vjeruje da će se otvaranjem nekih mogućnosti prema europskoj uniji iskoristiti nove prilike za daljini razvoj obrazovanja u našem gradu.

Zamjenica gradonačelnice Melita Samoborec istaknula je da je dobiti nagradu u svojoj struci nešto najveće što se čovjeku može dogoditi, te dodala – S obzirom da sam 30 godina radila sa vama, u istim klupama, s istim problemima se susretala, dobro znam što to znači, dobro znam koliko truda, koliko zalaganja i koliko odricanja treba da bi se došlo do jedne takve eminentne nagrade i da bi vas vaš kolektiv podržao.

Zamjenici gradonačelnice najboljim učiteljima uručili su prigodne poklone, a druženje je ovjekovječeno zajedničkom fotografijom.

čitam...