svečana sjednica

Zamjenik Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Pintar uveličali proslavu Dana Zagrebačke županije

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar prenijeli su čestitke Koprivničko-križevačke županije županu Zagrebačke županije Stjepanu Kožiću.

11:29h
0
Dan općine Drnje
Foto: Ivan Brkić

Zagrebačka županija jučer je slavila svoj Dan. Kako to obično biva, upriličena je svečana sjednica Županijske skupštine zagrebačke županije, a gosti su bili i predstavnici Koprivničko-križevačke županije zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar koji su prenijeli čestitke Koprivničko-križevačke županije županu Zagrebačke županije Stjepanu Kožiću.

Sjednicu je otvorio predsjednik Županijske skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan koji je istaknuo važnost održavanja povjerenja između mandatara i građana, dok je zagrebački župan u prigodnom govoru naglasio rezultate koje je Zagrebačka županija ostvarila u proteklom razdoblju.

Uzvanicima su se obratili i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner, izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Vladimir Lončarević, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Dražen Bošnjaković te u ime prisutnih župana i zamjenika župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Na kraju svečane sjednice dodijeljene su nagrade i priznanja zaslužnim građanima koji su svojim radom promicali Zagrebačku županiju.

čitam...
Loading...