Uspješna suradnja

Zamjenik Ljubić obišao Dom za starije i nemoćne

Ravnateljica Doma Vesna Križan dočekala ih je sa suradnicima te upoznala s aktualnostima u poslovanju ustanove kao i planovima za naredno razdoblje.

14:37h
0

Zamjenik župana Ratimir Ljubić prošlog je petka, 14. srpnja s pročelnicom Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željkom Koluder Vlahinja obišao prostore Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici.

Ravnateljica Doma Vesna Križan dočekala ih je sa suradnicima te upoznala s aktualnostima u poslovanju ustanove kao i planovima za naredno razdoblje. Kazala je kako im je jedna od najvećih želja prenamjena stanarskog u bolnički dio, za što je ukazana potreba, te je Koprivničko-križevačkoj županiji zahvalila na dosadašnjoj suradnji.

– Imamo isti cilj, a to je omogućiti našim građanima treće životne dobi dostojanstven i kvalitetan život. Od 2002. godine kada je Županija preuzela upravljanje nad ovom ustanovom, i mi i korisnici primjećujemo napredak u svakom pogledu – dodala je ravnateljica Križan.

Zamjenik Ljubić istaknuo je kako je koprivnički Dom jedan od najboljih u Hrvatskoj te kako su kvaliteta usluge te trud i ljubaznost zaposlenika na vrhunskoj razini.

– Uz visoki standard usluge, važno obilježje ovog Doma su ljubav i poštovanje prema korisnicima – kazao je zamjenik Ljubić te dodao kako će ih Županija i nadalje podržavati u svim aktivnostima i projektima.